Kom och jobba med oss!
Meny
Meny

SVEAVIKEN BOSTAD

Med kunden i fokus skapar vi inte bara ett hus - vi vill bidra till det goda samhället.

Välkommen till Sveaviken Bostads karriärsida. Vi vill erbjuda våra hyresgäster en bättre bostad till en rimlig hyra, utan att villkora viktiga värden som kvalitet, arkitektur och design. Vi värdesätter miljö och hållbarhet samt god och tillförlitlig fastighetsförvaltning.

ORGANISATION OCH VÄRDEGRUND

På Sveaviken Bostad arbetar vi kontinuerligt med att utmana, förnya och förbättra, med målet att erbjuda våra bostadsinnehavare en bättre bostad med god och tillförlitlig fastighetsförvaltning. Detta arbete innebär löpande uppföljning och kunskapsåterföring. Vi har en positiv, kompetent och lösningsorienterad organisation som gemensamt löser de utmaningar vi ställs inför. Våra värdeord är nytänkande, engagemang, kvalitet och hållbarhet och speglar vår företagskultur.
  • VISION
    Att vara ett förstahandsalternativ för den som söker bostad och därtill erbjuda en fulländad fastighetsförvaltning.
  • AFFÄRSIDÉ
    Att utveckla och långsiktigt förvalta smarta, hållbara, kvalitativa och estetiskt tilltalande bostäder i attraktiva bostadslägen.
  • MÅL
    Att expandera den egna fastighetsportföljen och att på såväl kort som lång sikt upprätthålla stabilitet och lönsamhet i bolaget.

LEDIGA JOBB

HITTA TILL OSS

Sveaviken Bostad AB
Grev Turegatan 19
114 38 Stockholm